Smakoterapia 3 Spiżarnia

Kiedy zaczynasz świadome odżywianie, natrafiasz na szereg wyzwań. Skąd wziąć wysokiej jakości produkty? Co tak naprawdę jeść? Jak gotować? A finalnie – jak na to wszystko znaleźć czas?
Autor: Iwona Zasuwa
Wydawnictwo: Edipresse Kolekcje
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 356
Kategorie: Zdrowie, rodzina
Cena:

Normalna cena: 49,90 zł 35% TANIEJ

Special Price 32,44 zł

Darmowa dostawa przy zamówieniu powyżej 200zł

Opis produktu

„W domu, w którym jest spiżarnia, zawsze znajdzie się coś pysznego do jedzenia” przekonuje Iwona Zasuwa, propagatorka zdrowego stylu życia, autorka bestsellerowego cyklu kulinarnych poradników. Do księgarń trafiła właśnie jej najnowsza, trzecia część popularnej książki „Smakoterapia”. Pełno w niej praktycznych rad oraz sprawdzonych przez autorkę przepisów na szybkie i dopasowane do aktualnego stylu życia przetwory do domowej spiżarni. Przyznajcie, że to propozycja w sam raz na nadchodzące urodzajne lato i jesień, prawda?


Inwestycja w zdrowie i  przyszłość

„Kiedy tylko pojawiają się obfite i dojrzałe plony, wyrywam z życiorysu kilka dni i poświęcam je na pracę przetwórczą” pisze Iwona Zasuwa. I zachęca, by wygospodarować chwilę naszego czasu na przemianę dojrzewających owoców i warzyw w proste półprodukty, które wypełnią naszą spiżarnię. Dzieli się z czytelnikami prostymi, praktycznymi sposobami na przygotowanie super zdrowych, ekologicznych zapasów nie tylko na zimę. Co ważne w prezentowanej na łamach „Smakoterapii 3” filozofii nie chodzi tylko o przetworzenie letnich smaków, ale o oszczędność czasu przez cały rok podczas codziennego przyrządzania potraw. Dzięki tej inwestycji - obiecuje Iwona, która pracuje od 10 lat na trzech etatach: mamy, artystki i blogerki - nasze gotowanie będzie zdrowe, proste i przyjemne.


Czas i różnorodność

Poznając techniki przetwarzania, jakimi dzieli się na kartach książki autorka, mamy szansę na urozmaicenie diety i uproszczenie wielu skomplikowanych czynności w kuchni. Korzystając z wieloletniego doświadczenia autorki, możemy poznać także pułapki jakich powinnyśmy unikać, by cieszyć się naszymi zapasami bez przeszkód przez długie miesiące. Na prawie 400 stronach znajdziemy także całe mnóstwo inspirujących przepisów. „Smakoterapia 3” to podróż do świata smaku i zdrowia.


Organizacja i satysfakcja

„Smakoterapia 3”, to książka, która pomoże zorganizować spiżarnię! Dzięki niej zawsze będziemy mieć pod ręką  małe i duże co nieco: nie tylko drobne przegryzki, smakołyki i przyprawy, ale i także pełnowartościowe posiłki. Przygotowując kilka razy w roku zdrowe domowe półprodukty, mamy szasnę znacząco zminimalizować czas poświęcany na codzienne stanie przy garach. Możemy mieć też pewność, że dzięki „Smakoterapii 3” to, co znajdzie się na naszym na stole, będzie nie tylko smaczne, ale pełne smaku i zdrowia przez cały okrągły rok

Informacje o produkcie

EAN 9788381640848
Data wydania 5 cze 2018
Gatunek poradnik, zdrowie, gotowanie
Format oprawy 165 x 240 mm
Wydawnictwo Edipresse Kolekcje
Liczba stron 356
Autor Iwona Zasuwa